Sunday, January 10, 2010

nenek kebaya jadi tumpuan ®

semalam aku tidor 10 jam lagi.haha..
penat babe keje.mana ada keje tak penat.
goyang kaki pun penat.baru 2,3 minit dah lenguh
wedding semalam punya cerita
tuan rumah buat majlis untuk untuk 2 pengantin serentak
1 kawen dengan orang Melaka 1 lagi kawen ngan orang Penang
yang menjadi tumpuan semalam tetamu yang datang
pasangan pelakon yang popular.Diana Rafar & Zamarul Hisham.
semua nak bergambar dengan dorang.
aku mula-mula tak perasan.malas nak jenguk-jenguk.cari-cari.
rugi plak tak tengok depan-depan mata
lain la dalam tv.linda rafar cun!zamarul hisyam macho!
tengok dari jauh je la.nak bergambar langgar etika keje plak.
dengan pakai vest, bow tie macam lawak la plak.
bila time Harun Din datang takde plak yang nak bergambar ngan dia.
oh!malam ni.Anugerah Juara Lagu ke-24.
semua ternanti-nanti malam ni kan.
aku tak tahu lagi dapat tengok ke tak.
tv kat blok kolej takde.paling advance tengok kat tv3.com.my je la.
semua dah ada calon untuk memang.prediction masing-masing.
aku pun ada gak.aku dah baca jampi serampah dah.
tak caya tengok la malam kang.betul tak sape yang menang.
keputusan dah ada pada aku.aku jugak salah satu juri malam tu.
korang pun boleh jugak jadi juri.tapi juri yang tak diiktiraf.macam aku.haha.
Juara Lagu : Misha Omar (Cinta Adam & Hawa)
Tempat Ke-2 : Bencinta (Faizal Tahir)
Tempat Ke-3 : Situasi (Bunkface)
Vokal Terbaik : Black (Aku Rindu Sayang Kamu)
Persembahan Terbaik : Pakai Buang (Stacy)
yang aku tak sabar nak tengok openingnya.
Siti Nurhaliza nyanyi lagu Meet Uncle Hussein.
Lagu Untukmu dengan pelbagai version.

sebelum chow >> teringin sangat-sangat nak join gathering bersama blogger-blogger.

42 comments:

  1. selalu je la usha blog Fhad tu... die selalu anjurkan gathering blogger.. ehehe

    ReplyDelete
  2. Jard The Great >> tapi segan klu xde member ajak..huhu

    ReplyDelete
  3. heleh.
    aku pegi kut smlm.
    ko tak ckp nak ikot.
    kalo tak ko boleh jumpe memen yg ko syg tu.

    ReplyDelete
  4. uikss.g kenduri kahwin tak ajak aku.huh.

    ReplyDelete
  5. panggiL guA siv. >> ko xajak aku.mne la aku nak pegi.. =)

    ReplyDelete
  6. arque >> bukan g kenduri kawen.tapi aku keje kat catering... =) every weekend..

    ReplyDelete
  7. sharamli >> sebab kaki dia terangkat-angkat.. like!!

    ReplyDelete
  8. saypool..
    jom r kita wat gathering..
    mesti besh an..

    ReplyDelete
  9. rajen jadi juri eh
    hehe
    erm
    ada ke gathering dengan bloggers
    macam best jew
    huhu

    ReplyDelete
  10. Syarinie Amran >> xnak pun..xreti menilai..huhu..
    banyak je gathering blogger ni..tp xberkesempatan..

    ReplyDelete
  11. ko kat UKM kan?
    leh aku melawat2 ko
    hahaha

    email fon no ko kat email

    ReplyDelete
  12. waa...
    minat gila gila citer nenek kebaya
    hehehe

    ReplyDelete
  13. Zamarul seyes ke macho? Hehehe.. Oh zamarul.. ;p

    Pape pn, hidup black... Ahaks.. ;)

    ReplyDelete
  14. ahhh tolonggglah black vocal terbaik ?

    OH MY GOSHHHHHHHHHHHHH !

    ReplyDelete
  15. apa citer weh misha omar juara...

    ReplyDelete
  16. haha..aku sokong ckp ag..ape kes??
    eh, siti perform td best kan..

    ReplyDelete
  17. argh, aku nak faizal menang!
    hehehe

    ReplyDelete
  18. fitriah >> aku suka misha sebab kaki terangkat-angkat..

    ReplyDelete
  19. Kapten Luffy >> kau di ukm jugak ke??
    jimat duit aku.. =)

    ReplyDelete
  20. aNiSa hANg tUaH >> aku xlayan pun citer tu..sekadat tau je... =)

    ReplyDelete
  21. miss lolly a.k.a luvfareda >> mane ada suara penyanyi lelaki macam dia sekarang.. =)

    ReplyDelete
  22. avid gunner >> lagu tu pernah menang award..

    ReplyDelete
  23. iyllienaz >> dia berpengalaman..aku terlepas tgk opening..

    ReplyDelete
  24. pudding pie >> gi la jadi juri yg xdiundang..haha

    ReplyDelete
  25. kau punya tekaan tuh. ada sikit kena saja. ni kalau nak tolong cari nombor ekor pun tak berapa nak sedap.

    ReplyDelete
  26. nak sain!..
    abes, sape amek gamba ngan pengantin??

    ReplyDelete
  27. green >> diana & zamarul yg bergambar ngan pengantin.. =)

    ReplyDelete
  28. cuba klu nenek kebaya dtg dgn perangai kena sawan gila,,ad org nk brgmbr x?

    ReplyDelete
  29. Wahhh ... nasib baik kau dah jampi.

    ReplyDelete
  30. weih bro..aku dh lama nak bergambar ngn harun din..tak jumpa je lagi..terbaek la..

    ReplyDelete
  31. Precious >> kalau tak jampi sape la yang menang ye..

    ReplyDelete
  32. JMR >> datang je la bangi ni..selalu je nampak dia.. =)

    ReplyDelete
  33. jom wat gathering ngan ak! haha ;p

    ReplyDelete
  34. .millalara. >> dengan ko bila2 je bole..huhu

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus