Sunday, January 17, 2010

gay bai.basah-basah ®

kebosanan aku semalam dapat dihilangkan
planning yang sungguh cepat.tanpa pikir panjang.jom.
pukul 3 setengah baru gerak.dengan tak makan tengaharinya lagi.
tapau kat mamak makan kat sana je.merempit 3 motor.
ni 1st time aku pegi sana babe.last week ada blogger-blogger gathering kat sini.
sungguh jeles dengan dorang.tapi ni bukan nak lepas geram.
dasyat sekali perjalanan nak ke atas.macam naik ke Batu Caves.
aku rasa pelari Kenya pun boleh pancit.
takkan sampai-sampai terus mandi kan.cari port.makan dulu.
port yang baik-baik punyer semua dah ada orang cop.
terpaksa la mandi kat ceruk-ceruk.
bila dah lama makin ramai yang blah.dapat conquer.
yang best main gelongsor.terasa macam pegi Gambang Water Park.
macam-macam aksi dibuat.superman.batman.sin chan.semua ada.
sakit-sakit bontot.dah macam kena urut ngan Maria Ozawa.
lepas tu ramai pulak awek-awek yang sexy-sexy.
kalau dah basah paham-paham je la.pakai suar macam tak pakai.





















secara total.trip ke gabai sangat-sangat best.nak pegi lagi.
aku balik dalam pukul 6 tapi masih ada lagi yang baru nak datang.apa kes?
balik diiringi dengan air hujan yang mencurah-curah.
sempat chat dengan blogger sebelum pergi.Illi Hanani ngan Shanarif.
dorang memang sporting.melayan je.

sebelum chow >> hari sabtu aku mandi 5 kali.

29 comments:

  1. g jugak ko eh walaupun merempit.
    sronok je tgk...nk g gak r ajak geng.
    huhu~~

    ReplyDelete
  2. waahhhhh... ade awek seksi? hehehhehehehe... ade yg cam maria ozawa ker? hehehehhehehehe...

    p/s: sg gabai memang best.... hehehehehe

    ReplyDelete
  3. Amboiiii.. Usha awek sesaje.. Isk3 korang ni.. Maria ozawa mst ade ek.. Adehhhh..

    ReplyDelete
  4. miss lolly a.k.a luvfareda >> jgn tenung lame2..

    ReplyDelete
  5. RoSe_ViOleTE >> seronok..pegi jgn xpegi..

    ReplyDelete
  6. kawie2020 >> kan ada gmbr yg sexy tu..tengok la..sexy kan..

    ReplyDelete
  7. FarhanaDr >> dah depan mata..xkan nak jln sambil tutup mata..haha

    ReplyDelete
  8. eleh..padahal nak lepas geram kan..kan3

    ReplyDelete
  9. wow...aku ternampk gmbr awek la! tangkap la satu bwk balik!!!:-p

    ReplyDelete
  10. JMR >> kalau tgkap satu kena tangkap semua..

    ReplyDelete
  11. ala x ajak
    leh kita bersenggama kat air tejun

    ReplyDelete
  12. Kapten Luffy >> nanti kita pegi 2org je ye..

    ReplyDelete
  13. GhOsToNe >> ni dah mabuk gabai dah ni..

    ReplyDelete
  14. zaradgreat >> kenapa erkkkkk???
    nampak sesuatu ke??

    ReplyDelete
  15. "hari sabtu aku mandi 5 kali" tu qada mandi ke apa eh? Hehehe

    ReplyDelete
  16. Dak Wan >> mandi hujan.mandi sungai.mandi pagi .mandi malam.mandi .....

    ReplyDelete
  17. haha..ko saje nk buat org jeles..dah la g genting xtunggu aku abes class..smpai hati..

    ReplyDelete
  18. iyllienaz >> bukan bg jeles..just nk sharing tempat2 yg best.. =)

    ReplyDelete
  19. aNiSa hANg tUaH >> klu dok selangor boleh la dtg selalu..

    ReplyDelete
  20. Patutlah hujan mencurah2. Ko memang suka basah2 eh!

    ReplyDelete
  21. Precious >> best apa basah-basah.. =)

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus