Wednesday, January 06, 2010

mari kita berdisqusi ®

aku ingin meminta pendapat korang semua
aku teringin nak pakai disqus comment
nampak menarik.cantik menarik tertarik disqus memang da'boom
syok plak mereply comment-comment kat blog orang
dengan cara ni aku dapat mengenali blogger-blogger dengan lebih dekat
macam Jard.Beruwang.Ahfat.Eyeshield.Hisyam.Boneka Tak Sakit.
geng gei tua.haha.dan yang sewaktu dengannya.
sampai dah takde ruang dah nak reply.
nak click button reply pun dah tak nampak.
kalau pakai comment yang biasa berbalas-balas comment susah sikit
kalau nak sent notification semua comment yang orang comment
sent kat inbox.berlambak la plak.
sebelum ni aku pernah try.
tapi tak menjadi.masa tu tak ramai lagi yang pakai disqus ni.
aku pun dah ada profile sendiri.
tunggu nak pasang je.tapi tak tahu bila.
aku buat poll kat atas tu.
so undilah dengan bijak.aku akan buang poll tu sampai akhir bulan 1.
semuanya bergantung pada permintaan ramai.
nak tengok feedback.

sebelum kaki melangkah >> Happy Birthday Jard The Great!!!sweet 1_ .... tak sabar ingin jadi adik ipar kau.. =)

29 comments:

  1. Hoyeh hoyeh.. Pkai ler disqus.. Heehee.. Mmg best sbb rmai dh gune disqus skang.. Lagi laa kalau borak ngan geng2 yg disebut di atas, mmg laaa smpi ke hujung page tak abes, smpi naek ciput jek ruang yg tggl utk komen.. Hahahaha.. ;p

    ~ ku juge ader probs aritu nk psang, naseb baik ade otomen-otomen dari geng BBN juge jard dtang mbantu.. heehee..

    ReplyDelete
  2. FarhanaDr >> dorang mmg best kan..layan je..sorang dah sokong..

    ReplyDelete
  3. sepertinya mahu berhijrah juga ohhh.. ;)

    ReplyDelete
  4. oit.. aku baru perasan PS ko tu.. ahahaha.. gelak guling2

    ReplyDelete
  5. tak kisah laa
    nak tukar ke takk

    asalkan aku boleh komen-komen

    hehehe

    cmni:

    komen komen komen
    komen komen komen
    komen komen komen

    ReplyDelete
  6. aku nak pakai disqus jugak laa macam ni.

    ReplyDelete
  7. betambah la inb0x email ku...ha3

    ReplyDelete
  8. Jard The Great >> akakn ku pasang..
    dah abes guling belom..haha

    ReplyDelete
  9. aNiSa hANg tUaH >> ok2..klu ko xkomen siap ye..haha

    ReplyDelete
  10. sharamli >> byk komen byk la inboxnya..hu3

    ReplyDelete
  11. Precious >> dah tanya..dia ckp dah kenyang..hhuhu

    ReplyDelete
  12. dah try wat benda komen tu
    tak menjadi di blog akak..
    haihhh...
    tp tak per la..
    guna jer ler komen asli..

    hehhehe

    hepi besday jard cayang

    ReplyDelete
  13. ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ >> try n error..
    klu xtahu tny master-master.. =)

    ReplyDelete
  14. mira ellyna >> boleh..tapi kau seorang je.jgn bawa org lain..huhu

    ReplyDelete
  15. yup..disqus mmg best..nak komen pun cam lagi senang ar.

    aku baru jek tukar 2 hari lepas..skrg ni disqus dah sync ngan blogger comment

    boleh baca pasal sync tu kat sini

    ReplyDelete
  16. sukiminna >> ok2..dah baca..dah rasa yakin dah ni..tq.

    ReplyDelete
  17. ak x tau ape2 pun pasail disqus nieyh..

    hehehe..

    pa ekelebihan ek??

    cube trangkan di entry selanjutnye..

    thnx!

    ReplyDelete
  18. GhOsToNe >> xpernah coommnet guna disqus ke..blog sape2 pun xpernsh jumpa ke??
    ermmm...byk advantage..=)

    ReplyDelete
  19. bagus2.. aku pun ske
    tukar la
    okay gak

    ReplyDelete
  20. aku pn suka disqus..tp tah rmai org tak suka..heh

    ReplyDelete
  21. siggplus >> maybe sebab leceh skit.nak dftr profile dulu..lepas tu ok dah..

    ReplyDelete
  22. pakai..pakai..pakai... hahhahahaha.. kawie undi sampai 3 x tuh... heheheheheh

    ReplyDelete
  23. kawie2020 >> haha..sekali pun dah cukup dah.. =)

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus