Saturday, January 16, 2010

macam-macam agenda ®

semalam aku pegi alibi cosmic konsert.
sangat-sangat best.rugi sape yang tak pegi.
dapat jumpa ramai artis.semua nak bergambar ngan aku.itu hanyalah harapan aku saje.
aku tak dapat pegi ke sana.aku dah berusaha cari jalan nak ke sana.
bukan tak jumpa jalan.tapi banyak halangan.
aku dah ajak dah ramai member-member aku.
tapi takde sorang pun yang berkebolehan.
ada yang ada kelas.ada yang malas.ada yang tak layan konsert.
ada yang takde transport.aku dah buntu dah nak ajak sape.
last-last aku biar je la.tak pegi pun takpe kot.
takkan nak menyusahkan diri sendiri semata-mata nak ke sana.
dah la jauh.lebih baik masa aku ke sana digunakan untuk buat amal jariah.
kan itu lebih dari segala-galanya.
masalahnya semua benda free yang aku dapat jauh-jauh tempatnya.
kalau aku ada kereta semua dah aku buat.cari orang je yang nak ikut.
ni aku ada motor ego modified je.nak merempit boleh la.

macam-macam agenda dalam kepala aku sekarang ni.
tapi semua tak dapat terbuat lagi.
planning nak tengok 2 movie hari ni.tapi tak jadi.
nak tengok Adnan Sempit & The Spy Next Door.
ramai member-member aku balik rumah.
masing-masing ada planning masing-masing.
ada yang pegi Port Dickson.ada yang pegi Pulau Langkawi.
semuanya aku tak dapat ikut sebab aku bukan komuniti dorang.
yang tinggal hanya beberapa ketul.semua blur tak tahu nak buat apa.
selamat la korang balik.internet laju la sikit.
mata tak sempat kelip dah abes loading dah page.

minggu ni sebenarnya aku cuti seminggu.
cuti mid semester.aku punya batch je yang lain dari yang lain.
hari tu kan kitorang naik awak.so cuti pun awal.
aku planning nak balik rumah esok.
balik pun sekejap je.dalam 3,4 hari.tak sampai seminggu.
nak sain surat agreement dengan syarikat Kraft Food pasal praktikal
balik UKM pun kena awal.minggu depan ada match squash.
Sukan Universiti Kebangsaan Malaysia (SUKEM)
aku jadi pengurus.so kena la urus mengurus ni.
aku ingat time aku kat JB aku nak turun UTM.
nak jumpa member sekolah lama aku.lama siot giler babi tak jumpa.
dalam 5 tahun.tapi ada jugak yang selalu guna.
tapi orang cakap UTM susah nak keluar masuk.
aku ingat nak stay kat hostel dorang.tapi tak bagitau dorang lagi.
kalau aku ke UTM,nak jumpa Greeen ngan Sharamli boleh tak??
sepatutnya hari ni aku kena pegi Persada Johor,JB.
ada pertandingan Catur Bestari.aku kena ganti member aku.
tapi aku tak nak pegi.tak reti main walau aku pernah main.
walau aku dengar dapat elaun tapi aku malas nak join.
sungguh bosan sekarang ni.

DORAEMON.AKU MAHU PINJAM PINTU AJAIB KAU!!!!

sebelum chow >> wahai mesin basuh.kau dah siap ke basuh baju spender boxer aku.lama aku tunggu ni.

50 comments:

  1. kesian tak gi mana2.. ehehe... tp kalo ko rajin blogwakling.. mana tau leh naikkan trafik dan seterusnya nuffnang bnyk naik?

    =)

    ReplyDelete
  2. Jard The Great >> blogwalking pun malas.. =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. nak jmpa je kan...bkn nk stay kat bilik kit0rg kn? hu3


    tny green..kit0rg 1 k0lej..bl0k je laen

    ReplyDelete
  5. sharamli >> tp klu xde tempat stay bilik korang pn boleh jugak kan..haha..mcm mne nk contact korang..

    ReplyDelete
  6. Meh laa dtang melaka.. Kita tgk nan sempit.. Jom!! Hahaha.. ;)

    ReplyDelete
  7. epul...baik ko tlg ak wat tesis lagi baik taw...hahaha~~

    wei,basuh baju pakai tgn la....;p

    ReplyDelete
  8. lor... x kemana2 ek ko epol... cakap arr awal2.. bleh aku ajak ko meronggeng... hahahhahahaha...

    p/s: nanti ade rezeki lain tuh... :)

    ReplyDelete
  9. releks la pul
    hehehe

    bebile leh jenjalan

    ReplyDelete
  10. FarhanaDr >> nan mnae la yg tersempit..haha

    ReplyDelete
  11. RoSe_ViOleTE >> nanti tesis aku sem depan ko nak tolong buatkan ke..

    bilik basuh ramai org.. =)

    ReplyDelete
  12. kawie2020 >> tu la.xde geng nak meronggeng..rezeki ada dimana-mana kan..

    ReplyDelete
  13. aNiSa hANg tUaH >> ok2..nanti kita jalan2 ye.. tp nanti prince awk xmarah ke??huhuhu

    ReplyDelete
  14. hak hak
    best ke konsert tu
    aku tak pernah pi konsert2 ni
    wakakaka

    owh~~
    yang pasal entri aku tu
    hahaha
    tak boleh cite kat page aku
    wakakak

    ni..
    aku ada kawan
    panda..kalau ada baca entri2 sebelum ni..ko tau kot sapa panda
    haha

    dia hari tu
    tetiba nangis
    cemburu tgk aku ramai kawan perempuan
    wakakakaka

    kita kawan je
    tapi perangai dah mcm kekasih
    so aku delete la facebook aku semata2 nak dia happy
    haha

    aku mmg tgh ngorat dia
    tapi
    skrang still masih kawan
    tapi hari ni
    dia mesej aku
    dia kata dia rindu
    wakakakak

    tak sia2 tunggu setahun lebey
    hahaha
    ke dia saja main2?

    owh panda~~~
    jgn main2kan perasaan ku
    chewah~~~~~` =P

    ReplyDelete
  15. Mr.Chenta >> pasal pompuan la jugak ni..mr chenta betul la ko ni..
    kat xdpt citer kat blog ko,ko luahkan kat sini...bagus2..

    mmg susah kan nak puaskan hati org..
    sanggup ko berkorban demi kebahagian org lain..bagus2.janji kita dapat apa yang kita nak..aku doa ko dapat apa yang ko nak..si panda tu..aku tgk ko pn mmg sepadan..jeles tu biasa la..maknanya dia ad hati kat ko..
    good luck..

    ReplyDelete
  16. ko jgnla malas2 bro....wei,bile nk install disqus comment ni...vote dh tggi tu??

    ReplyDelete
  17. hisham >> bukan malas.tpi xrajin..sabar2..

    ReplyDelete
  18. miss lolly a.k.a luvfareda >> jom tgk ngan aku..aku belanja.. =)

    ReplyDelete
  19. uiks???

    horny nyew ko nyew nota kaki!

    hahaha...

    ak pn nk tgk cite Jacky Chan ithu!

    ReplyDelete
  20. laa..ko xajak aku g tgok movie..mesti aku on je..haha..eh, ayh aku nk blk jb esok..ko tumpanglah kete dye..

    ReplyDelete
  21. GhOsToNe >> horny???

    jom tengok ngan aku..

    ReplyDelete
  22. iyllienaz >> jom la..bole buat gathering sekali..

    tumpang ayah ko??boleh je..kang dia nak jadikan aku menantu dia susah plak t.. =)

    ReplyDelete
  23. mmg ketat jugakla utm tu...

    ko kene pndi2 la nak masuk..=)

    ReplyDelete
  24. dilot >> kalau macam ukm kan senang..universiti keluar masuk..

    ReplyDelete
  25. Ciannyer.. bosan yek

    hadiah Catur Bistari sgt mengancam
    marvellous spe yg menang..hu3
    rugi tol aku tak dpt masuk!

    ReplyDelete
  26. pudding pie >> apa hadiahnya..memang dapat wang nak buat kawen ke??hahaha

    ReplyDelete
  27. yeah! emas satu! perak gangsa xlayan! huuu ;p

    gudluck ehh sukem nnti..

    ReplyDelete
  28. .millalara. >> tq2..insyallah..xnk jadi pom pom girl ke??

    ReplyDelete
  29. buy xanax 1mg buy xanax online pharmacy - does take overdose xanax

    ReplyDelete
  30. buy valium valium pill photo - buy european valium

    ReplyDelete
  31. valium online generic valium thailand - buy valium online no prescription canada

    ReplyDelete
  32. diazepam 10mg canada online pharmacy diazepam - diazepam for dogs seizures

    ReplyDelete
  33. zolpidem high side effects of zolpidem tartrate - price of zolpidem without insurance

    ReplyDelete
  34. ativan for sale ativan make you high - ativan generic brand

    ReplyDelete
  35. ambien zolpidem ambien online canada no prescription - ambien online no prescription overnight

    ReplyDelete
  36. zolpidem tartrate 5mg tab zolpidem tartrate lorazepam - zolpidem side effects vision

    ReplyDelete
  37. order ativan online buying ativan online safe - can overdose ativan fatal

    ReplyDelete
  38. xanax cost xanax street price 2012 - xanax 0.5mg dosage

    ReplyDelete
  39. buy generic ativan ativan overdose permanent damage - ativan lawsuit

    ReplyDelete
  40. buy ambien online ambien side effects mayo clinic - ambien side effects sleep eating

    ReplyDelete
  41. soma muscle soma benzodiazepine drug test - illegal order soma online

    ReplyDelete
  42. valium 5mg valium anti anxiety - how much diazepam is valium

    ReplyDelete
  43. diazepam 5mg what does generic valium look like - valium 50 mg

    ReplyDelete
  44. buy ambien online ambien codeine drug interactions - ambien online with prescription

    ReplyDelete
  45. order soma online carisoprodol good high - carisoprodol side effects weight gain

    ReplyDelete
  46. buy ambien online ambien during klonopin withdrawal - drug interactions between xanax ambien

    ReplyDelete
  47. buy generic valium online no prescription valium dosage how long does it last - where can i buy valium online uk

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus