Sunday, December 06, 2009

tiada maaf bagimu ®

citer dah lama kuar.dah seminggu lebih.
Ninja Assassin (NA)
tapi semalam baru daapt tengok.
hajat aku termakbul juga.
terima kasih kepada awek-awek cung yang mengapit aku.

semalam petang aku tengok My Spy.
aku tengok NA malam.
maybe ramai yang dah tengok NA.
sebab ramai aku ajak tegok cakap dah tengok.
memang best.aku semua movie best.
sesuai ke Rain jadi hero..
action memang banyak.tapi sayang heroin tak berapa cung.
cuba bagi Ayu Raudhah ke.Tiz Zaqyah ke..berangan le.
darah terpancut sana sini.
kalau terpercik kat dalam cinema dah confirm banjir.
memang takde perikemanusiaan langsung.
main bunuh je.potong sana.potong sini.
aku rasai kesakitan bila dorang kena tikam.kena carik.
ergghhhhh.sakit siot.
aku kena potong pun takdela sesakit kena tikam.
masa tu pakai bius.lagilah tak rasa.kebal.
NA lagi best dari Ninja.
ada sape-sape berani bagi dengar hati dorang kat aku

sebelum kaki melangkah ---> great Man U.great Blues.hahaha..kejar Yob kejar.

14 comments:

  1. ko kene potong kulit.
    lain bai.
    erkk!
    18sx ke kumen ku?
    ;p


    jadah lak pelakon nurkasih nak panjat2 dinding batu semata2 nak larikan diri. pastu kene tikam kat bhgn sulit.

    mau cite NA kene ban kat msia. agagaga..

    aku da tgk myspy.siyes shit. best.

    panjangnye kumen ku.

    ReplyDelete
  2. lucucah la kumen ko...
    sgt2 18sx..haha..
    boleh thn la kumen ko tu..
    tapi aku rasa tak lebih 150 pth perkataan..

    best ger nk mmpos kan my spy.haha

    ReplyDelete
  3. hehehe~
    Rain sangat kacak!
    suak dengan 6 packs beliau!
    huwaa~
    Rain!
    rain!
    Rain!

    tetiba aku excited kat setiap tempat yang tulis pasal NA~


    Glory Glory MU~

    ReplyDelete
  4. rain..rain..rain..
    aku pun same..haha..
    geli plak.. =)
    ala.pompuan.biasa la..
    amek la rain tu..ak xnk..

    man u mmg power.

    ReplyDelete
  5. .tsk!
    .ceta ninja tu sgt ngeri
    .haruslah i byk jerit T_____T

    ReplyDelete
  6. heroin nigger please sgt!haha.tp cite tu pendek sgt kn nyah?aku tak puas tgk body die yg ade parut2 tu.nyum2.ahahaa.eh myspy lagi lucucah.harun salim bocon pulok hero nye,nyampah mak!bg la yg kacak sket

    ReplyDelete
  7. intan ---> untung la sape yg duduk sebelah you.. =)

    ReplyDelete
  8. hazirah ---> nigger,nak cut cost kot..haha..bajet dah over..bdn aku mcm tu jugak..nk tengok cakap..
    tapi bayar.. =)

    bila lagi harun salim bachik nk jdi hero..nilah peluang dia..=)

    ReplyDelete
  9. haishhh.. semua duk cakap2 pasai mysepai best.. haruslahh kna g tgk ni!

    ReplyDelete
  10. bukan harus tengok tapi wajib tengok..hahaha..
    berdekah2..aku tak tau la yg kate tak best tu pasal ap..
    yg penting lawak sengal..

    ReplyDelete
  11. cite thriller kalo tgok kat wyg kompem asyik tutup mate n jerit2 je..silap2 bleh muntah tgok drh byk sgt..so better tgok kat laptop je nnti..hehe C=

    ReplyDelete
  12. haha..
    bawa la bf tgk..
    klu nk jeritjerit kat dia..
    dia lagi suka..
    kt laptop xfeel sgt..hehe..kt wyg lagi besar..lagi puas.. =)

    ReplyDelete
  13. awek2 cun?

    ada kah miss siv tersenarai dalam senarai awek2 itu?


    hahhahha

    ReplyDelete
  14. xde2..dia xnk tgk mayang ngan sy kak..
    jual mahal..

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus