Friday, December 25, 2009

dimana santa claus ®

even aku tak celebrate event ni
tapi aku nak wish "Merry Christmas"
kepada rakyat Malaysia yang menyambut perayaan ini
yang penting esok holiday!!!
kata semangat 1Malaysia
rakyat berbilang kaum
harmoninya Malaysia
beruntung aku dilahirkan di sini
Malaysia boleh!!!

down.down.down.down.
member aku ramai pegi down town.
aku malas ikut.duit takde.walau nak jalan saje-saje.
tak berminat kalau jejalan takde duit.

sekarang ni tengah buat salji buatan sendiri
ingat Pavilion je ke boleh buat.
macam dalam GG.time dorang sambut Christmas.
sangat-sangat sweet.lepas tu tido sampai ke esoknya.
romantic giler babi.adakah babi romatic??

lepas ni nak gantung stokin plak
bilik aku ada anjung.
bolehlah gantung kat ampaian.
lagipun stokin aku baru basuh ni.wangi.
aku nak gantung 3 helai.
tapi stokin aku kecik je.
macam mana Santa Claus nak letak Mini Cooper biru?
boleh masuk ke duit 1bilion dalam stokin?
tak lemas ke bakal bini aku letak dalam stokin?
tak sabar nak bangun pagi..
apa la isi dalam stokin tu ye..
jangan taik cicak dah la.

sebelum kaki melangkah >> aku dalam dilema.

26 comments:

  1. ada tiket muvee jek!
    eh kau booking cite ape?
    pulau asmara?

    ReplyDelete
  2. miSs s!v >> pulau asmara??gedix giler nak tengok citer tu..
    sherlock holmes la.. =)

    ReplyDelete
  3. salam menziarah..
    waahhh..demandnye nak mintak ngan santa claus!hehehe

    ReplyDelete
  4. miera >> harapan & impian kena besar..haha..selamat menziarah..

    ReplyDelete
  5. apa2 saja kamu...
    sotokin saya pakai malam adalah...
    macam tu santa clause nak letak apa???
    esok pagi bangun dapat kaki...
    hehe...
    =)

    ReplyDelete
  6. eh..kal0 ada bakal bini dalam tu p0n..mungkin dah mati kelemasan..

    lemas dek bau st0kin..ha3

    ReplyDelete
  7. ...orkid...edyliyne... >> yg tu santa claus dah bau dah dri jauh,,bru nk letak uma sebijik xterus lari lintang pukang.haha

    ReplyDelete
  8. sharamli >> haha...stokin dah basuh le..stokin baru pun ada gak.haha

    ReplyDelete
  9. erk.. agak2 muat tak shaye nak terjerumus dlm setoking itu ek? ;p

    ReplyDelete
  10. .millalara. >> stokin tu hanya boleh menapung 50kg maximum.. =)

    ReplyDelete
  11. haha..mesti stokin penuh ngan habuk..dah kira beruntung klo ada taik cicak..

    ReplyDelete
  12. iyllienaz >> untung??huhu..ok2..bersykur je la ...haha

    ReplyDelete
  13. kalau esok tak ada apa2 dlm stokin lu, lu amek je gua buat bini..haha

    ReplyDelete
  14. siggplus >> lu mmg sanggup la ni jadi bini gua.. haha

    ReplyDelete
  15. hai

    santa claus tak dtg bagi hadiah kat aku pown

    kau bagi aku boley?
    hehe

    ReplyDelete
  16. aNiSa hANg tUaH >> kau tak mintak mestilah dia xbgi..haha..
    t aku tengok kat stokin aku ada x hadiah lebih..klu ada aku bagi ko .. =)

    ReplyDelete
  17. mini cooper?
    luruh janggut santa..
    hahaha

    ReplyDelete
  18. santa claus bru je kne pukul dgn aku!

    ReplyDelete
  19. [z@ck] >> janggut santa palsu je... haha..

    ReplyDelete
  20. rathiqah azmira rosli >> jgn dtg sekali je..tq2..xde ice pun cool gak ke..haha..

    ReplyDelete
  21. faiq >> xkan ada 1 je santa claus kat dunia ni???ermm..huhu

    ReplyDelete
  22. salam dari kami www://firestartingautomobil.blogspot.com

    salam ziarah dari kami... salam kenalan ... moga terjalin satu persahabatan... kami sedsang baca blog older post entry ko ni... best gak

    ko mencari dimana santa claus kat sini tak ade salji tapi banjir adelah mana si santa tu nak datang

    ReplyDelete
  23. Afzainizam >> waalaikumusalam

    ooo ye ke..terharu plak aku..haha..biasa2 je..

    santa kena naik bot la..=)

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus