Tuesday, December 08, 2009

sepak sana sini ®

demam piala dunia 2010 sudah bermula
ramai sudah tau kan.
yang minat bola & terpaksa minat bola.
budak pompuan yang mana tak minat bola
ikut.layan kan je la yang mana balak dia ketagih bola.
time world cup semua demam bola.makan bola.
tidor bola.mandi bola.berak bola.semua bola.

aku pun turut ghairah menantikan world cup
walaupun 6 bulan lagi
dorang pun dah diundi last week
charlize theron penyeri majlis.sebab dia asal Afrika Selatan.
beckham pun diberi penghormatan untuk cabut undi.

pilihan aku Spain.
aku yakin Spain akan muncul juara.
dengan ada David Villa.Xavi.Fabregas.Torres.
inilah barisan terkuat.
laluan Spain dalam grup H nampak mudah.
grup G aku rasa paling maut.
pemain-pemain terbaik dunia bertemu.
Drogba.Ronaldo.Kaka.
laluan paling mudah Itali.grup F.
tengok la lawan dorang.
lain-lain team tak boleh dipandang rendah.
team paling kontroversi-France same grup dengan host
adakah tuah france akan berulang...

aku nak buat sticky entry pasal vote..
negara mana yang akan menjuarai world cup.
tengah mencari jenis poll yang best-best..
aku cari lepas kita vote terus automatic keluar bar graph..
aku dah baca tutorial dari intanurulfateha
sangat mudah rupanya.tq.banyak lagi tutorial di sana.
tapi aku tak berkesempatan nak masuk contest birthday dia

aku pun tengah menunggu magazine
yang ada free table match world cup.
nak tampal kat bilik & update.buat prediction.
kaya la maple-maple di malaysia ni.

sebelum kaki melangkah ---> bola itu bulat.bilalah malaysia nak layak masuk world cup.

13 comments:

  1. i sokong selangor.. haha.. tetibe~~

    objek bulat tu jugak yg menjadi dambaan hati kan.. haishh~

    ReplyDelete
  2. nak kena cari bakal suami yg suker bola lite2 jer..

    hahahha kang hari2 makan bola..tido bola...minum coca cola...hiks~

    epol...tolong carikan utk akak sorang eh....ekkekkeke

    ReplyDelete
  3. mila ---> yang bulat semua org suka..
    selangor selangor la..

    ReplyDelete
  4. k.yanie ---> cari dengan pilihan hati sendiri..hehe.kang saya carikan susah plak k.yanie..
    mcm adam & nur t.. =O

    ReplyDelete
  5. aku tak suka sokong negara yg kuat
    kalau negara lemah lawan negara kuat aku sokong yg lemah
    ada feeelllllll

    ReplyDelete
  6. ok..ada alsan la kan bila kaalah..
    biasalah team lemah..=)

    ReplyDelete
  7. xminat xpe..boleh diminatkan..geng ngn budak2 kaki bola..sure layan.. =)

    ReplyDelete
  8. dulu mase uni aku layan gak world cup.. mase tu dok angau dgn ronaldo.. ahahaha... Brazil eh?

    sokong France.. =)

    ReplyDelete
  9. ye la.xtau nak buat apa kan kt bilik..=)
    tak.aku spain.france??nasib je tu..
    dulu aku support france jugak..tp tengok sekarang dah kurang plak minat..spain menambat hati aku.. =)

    ReplyDelete
  10. malaysia akan ke world cup 3 tahu lagi

    ReplyDelete
  11. hahaha..tggu aku beranak pinak bru msuk??suruh anak aaku t wakil malaysia.. =)

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus