Thursday, December 10, 2009

oi,perempuan! jaga mulut kau ®

semalam yang aku tak gi kelas.
lecturer datang plak.
datang lewat setengah jam.
nasib baek dia tak buat quiz.
sebenarnya aku silap percaturan.
aku salah baca jadual.salah prediction.
kelas yang assume takde sepatutnya hari ni.
bukan semalam
hari ini aku bangun pagi.gi kelas kol 8.
kelas ni lah yang kelas yang lecturer tak masuk-masuk lagi.
takde sebarang information dari dia.
hari ni boleh plak aku datang.
cancel lagi.lecturer tu tak datang-datang.
nasib baik ada kelas kol 10.
takde lah aku membazir datang ke faculty.
kesimpulannya.
datang je la ke kelas even kelas tu tak tahu ada ke tak.
at least korang boleh usha awek-awek kat fac.


masalah kedua melanda.
aku benci dengan perempuan/wanita ini.

aku tak tahu nama dia sape
aku nak call orang lain
boleh plak dia angkat.
setiap kali aku call orang lain.
asik dia je yang angkat.
padahal nombor lain-lain.

nak tau dia cakap apa
"haraf maaf.talian telefon anda telah disekat.
dail*119# dan pilih My Account untuk maklumat bil.
terima kasih"


macam mana ni.. baru aku perasan.
selama aku cuti aku lupa nak bayar bil.

ada la dalam 2 bulan.

enjoy sangat cuti sampai lupa nak bayar bil.

buat masa sekarang aku tak dapat call/mesej sape-sape.

nak bermesej-mesej kat FB je la.

nak mintak mak aku duit baru je minggu lepas mintak

nak guna duit catering tinggal sikit

pandai-pandai la aku cari alternative

pandai-pandai la aku bodek akak aku

susah plak nanti nak call/mesej orang lain kalau urgent

sebelum kaki melangkah >> minggu ni nak balik kl.family aku ada di sana.

31 comments:

  1. kau lempang je mulut pompuan yg kuang hajo tuh
    haha

    ReplyDelete
  2. senget tol ko ni..tjuk bkn main gempak..haha..haku ingt ape la wei..cis..pkai jerk tau erk..bayo leh uat2 lupe erk..gulp!ahakz..

    ReplyDelete
  3. singgah jap....macam2 jenis ada kan..

    ReplyDelete
  4. aNiSa hANg tUaH >> nak lempang.kang rosak plak enset aku...

    dayah aziz >> sengal-sengal ubi.

    ReplyDelete
  5. @juera >> takde aku nak gaduh ngan pompuan... =) kena baik-baik ngan pompuan...

    Sharinginfoz >> singgah lame-lame pun takpe..xde kena charge pun.. =)

    ReplyDelete
  6. hehehe ingatkan betul2 lah ade perempuan kurang ajar td. buat suspen je.

    ReplyDelete
  7. dianna >> klu betul ko nak tolong lempangkan ke.. =) aku tak sanggup jadi dayus.. =)

    ReplyDelete
  8. naper tak ngorat aje pompuan tu. free call lagipun kan?

    ReplyDelete
  9. Precious >> dah ngorat dah.tp still xnk layan...macam2 ayat dah guna...

    ReplyDelete
  10. kesimpulannya bayarlah bil telifon anda...
    hehe...

    dah lama tak jenguk sebab selalu je tak keluar tulisan...
    tapi hari ni tangan gatal pula nak guna musang berapi dari guna internet explorer je selalunya...
    try buka page ni...
    sekali bulih pula...

    ok kesimpulannya guna musang berapi dah tak nak guna IE lagi...
    buang masuk longkang...
    hehe...
    =)

    ReplyDelete
  11. oRkId eDyLiYnE >> aku akan bayar secepat yg mungkin..huhu..

    aah..aku punya blog tak boleh buka guna IE...xkuar pape..gunakanlah apple safri o mozilla...
    aku xtau la nape.. =)
    lepas ni bolelah jenguk selalu.. =)

    ReplyDelete
  12. alamak!
    bila maxis lupe nak bayar
    senyap2 je la

    ReplyDelete
  13. joegrimjow >> xbole senyap..kena bayar gak ti.. =)

    siggplus >> bayar kat ko??klu dapat gayut ngn ko lame2 xkesah la jugak..hush..

    ReplyDelete
  14. heytheresyaira >> sengal itu adalah kebiasaan bagi aku..huhu

    ReplyDelete
  15. dah potong bil celcom ohh.. asyek lupa nak berbayaran~

    dey,, kl-bangi bkn jauh pon oke~

    perkataan 'pergi' lagi sesuai dari 'balik' oke.. harap maklum.. lalalal~

    ReplyDelete
  16. faiq >> bayar kat ko klu dah free berbulan xkesah la jugak.huhuhu

    ReplyDelete
  17. Fatt Chin Choy >> xpayah.cuma aku je yg memayahkan...klu bayar xjadi mcm ni..lbh krg je.. =)

    ReplyDelete
  18. .millalara. >> aku pun mcm nk tukar balik je ke maxis semula..

    balik N pergi lain ea..BM fail la..haha..tq cikgu milla.. =)

    ReplyDelete
  19. ooo.. keje bodek akak plak ye kalo takde duit.. ahaha..

    ReplyDelete
  20. Jard The Great >> takpe..dia ckp xde masalah klu nak bodek dia pun.. =)

    ReplyDelete
  21. iezat n hobbes >> memang punk rock..
    klu hari2??

    ReplyDelete
  22. ponteng kelas tu kadang kadang seronok...lepas tu masuk kelas balek..memang ternganga...sangat seronok! bahaha :D

    ReplyDelete
  23. cik EPAL >> memang syok..lagi-lagi tetiba ada quiz.melopong macam apolo la.. =)

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus