Monday, December 14, 2009

blog aku sangat lucah ®

ini sebagai announcement saje
dari dulu lagi aku nak update tapi tak dapat-dapat
pasal nak buka blog aku
blog aku tak boleh buka sebab takde zip.
kunci blog aku pun tak wujud.
untuk makluman tuan-tuan & puan-puan
blog aku tak buka guna Internet Explorer (IE)
sebelum ni Cik Bibie & Orkidedilyne ada bagitau memalui FB
kalau korang buka pakai IE tentu tak kuar apa-apa
yang kuar hanya benda-benda yang tak sensored
yang belakang-belakang tak nampak
aku pun tak tahu kenapa.

nak kata setting aku salah guna browser lain boleh buka
nak kata blog aku lucah sekecil kuman KU2 langsung takde
nak kata blog aku complicated takde la complicated
macam nak mencari rambut dalam tepung
mungkin IE tak reti baca setting yang aku dah alter..
apa ke bodonhya IE.coding yang simple pun tak reti baca.
lepas ni tak payah nak view blog aku guna IE.
browser-browser lain ok.Apple safari boleh.Mozilla boleh.
Opera pun boleh.Chrome pun boleh jugak.
korang yang view blog aku mesti tak guna IE kan.
kalau guna IE confirm-confirm tak dapat baca post aku ni

sape yang dapat view sepenuhnya blog aku guna IE
sila mention kat aku.tunjuk bukti sekali.
nanti aku belanja.ni bukannya contest.
kalau awek yang dapat buktikan boleh dating ngan aku
kalau jantan sila wakilkan awek dating ngan aku
kita minum Sky Juice yang sedap hingga menjilat straw.

sebelum kaki melangkah >> adakah Aliff Firdaus sehebat Nur Kasih????

30 comments:

  1. aku gune mozila xgune IE..so x ley la kasi awek utk ko dating..hahaha

    ReplyDelete
  2. sharamli >> bukan..confirm2 xde org menang..ke ko nk menang.nk dtg ngn aku la tu..

    ReplyDelete
  3. faiq >> xpe2..ramai lagi awek kt luar sana yg dating ngn aku.. =)

    ReplyDelete
  4. kenapa ada nama saya disitu???
    malu pula rasanya...
    ok saya tak guna lagi IE yang bengong itu...
    saya dah campaknya ke lombong tepi rumah buah hati...
    selesai cerita...
    =)

    ReplyDelete
  5. oRkId eDyLiYnE >> mAlu2 la plak..haha..saje je promote blog..
    tanam IE hidup2.. =)

    ReplyDelete
  6. ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ >> apa2 pun boleh..asalkan dibelanja.. =)

    ReplyDelete
  7. cite nur kasih hebat lg dr cite firdaus tuh
    hehehe
    aku rase la..

    ReplyDelete
  8. blog mggambar empunya..
    blog ini sgt lucah
    jd empunyanya? lalalalalala ;p

    ReplyDelete
  9. aNiSa hANg tUaH >> baru ep 1..kita nantikan ye..

    ReplyDelete
  10. aku guna chrome utk buka neh.. ehehe.. ok ja

    ReplyDelete
  11. Jard The Great >> chrome mmg nk buka ok..try guna IE..

    ReplyDelete
  12. ada muncul awek seksi ker kalau pakai IE? HEHE

    ReplyDelete
  13. haha..mesti la xde sape yg nk dating ngan ko..sbb tu confirm xley bukak kat IE..haha

    ReplyDelete
  14. Fatt Chin Choy >> ada ahfat..sexy smpi terjolok bijik mata ko... =)

    ReplyDelete
  15. iyllienaz >> tau xpe..dorang segan nak dating ngan aku ni..

    ReplyDelete
  16. lama tak singgah2 sini. haish IE mmg leceh lah. dah lama aku tinggalkannya. boleh tak kau pergi jumpa gadis2 bawak aku sekali? hehe.


    eh, aku dah tukar link. kalau kau tgk update dr reading list mmg tak update lah. kalau nak boleh unfollow pastu follow balik ;)

    ReplyDelete
  17. YobSumo >> ko dah baligh x..klu dah boleh aku bawa..taste ko mcm mne..

    aku dah save semula..patut pun xnmpk.dah tkr link.. =0

    ReplyDelete
  18. makcik blkg umah aku guna IE..mau dating ngn dia x??t aku gtau dia erk..:-p

    ReplyDelete
  19. JMR >> bolehlah..asalkan pompuan.. =)
    bergetah lgi ke..

    ReplyDelete
  20. aliff firdaus tu apa?? adakah aku ketinggalan?? hehh

    ReplyDelete
  21. cik EPAL >> aliff firdaus ganti slot nur kasih...baru 1st episode..belom ketinggalan lagi..

    ReplyDelete
  22. Dah lama tak pakai IE. Weiii ... say-pooooolll, naper x say-cheeeesseee ...
    Weiiii ... saypool, bila ko nak join kontes Hidup Berani Untuk Gagal?

    ReplyDelete
  23. Precious >> nasib baik bukan say-foooollll..hahaha

    contest tu??ermm...xreti la nak join..

    ReplyDelete
  24. GhOsToNe >> biasanya teknologi canggih..

    ReplyDelete
  25. agaknya berat sgt tuk IE kot
    nk loading lembap

    aku slalu gne IE tp nak bukak blog ni gne Crome la jwpnya
    mmg pelik bin ajaib tul!

    ReplyDelete
  26. pudding pie >> berat bape kilo..haha..

    best ke guna IE..sangkut2..

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus