Sunday, December 27, 2009

lupakan yang semalam ®

post semalam aku dah delete
kerana beberapa sebab
aku kena menjaga hati semua pihak
aku tersilap membuat keputusan
sepatutnya aku pikir akibat yang mendatang
sebab pemikiran orang lain-lain
orang boleh buat expection macam-macam
aku dah la tak reti nak menipu-nipu ni
lagilah la kalau orang psycho aku
confirm-confirm aku kalah walau aku yang betul
lagipun member-member aku sentiasa memerhatikan
aku post untuk suka-suka saje
lain pulak orang interprate
yang penting aku tau niat aku macam mane
tak nak explain panjang-panjang
kang jadi benda lain plak

sebelum kaki melangkah >> catering hari ni rileks sikit.

18 comments:

  1. plz vote kat http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

    no.3 ANNURAIN

    ReplyDelete
  2. oiitt
    ko ckp pasal entry semalam ke?
    alaa.
    asal delete?
    gua takde hal lah.

    ReplyDelete
  3. .betul tuh
    .alaa knp delete
    .klu suke2 pun, x pe lahh
    .klu siv marah, btau akak! ;p

    ReplyDelete
  4. ala..... tak sempat nk baca post smlm.. hoho

    ReplyDelete
  5. miSs s!v >> pasal semalam.aku dah bitau kan..paham kan..huhu..aku memang sengal..haha

    ReplyDelete
  6. intanurulfateha (◡‿◡✿) >> sebab takut org lain terasa..haha..
    dia xmarah pun..dia cool.. =)

    ReplyDelete
  7. Jard The Great >> enjoy cuti la ni..xpe2..xpenting..haha

    ReplyDelete
  8. xpe la...kal0 ikut prasaan mmg kdg2 taip benda yg xsepatutnya...

    ReplyDelete
  9. xpe la...kal0 ikut prasaan mmg kdg2 taip benda yg xsepatutnya...

    ReplyDelete
  10. xpe la...kal0 ikut prasaan mmg kdg2 taip benda yg xsepatutnya...

    ReplyDelete
  11. sharamli >> sampai post 3 kali..haha..

    ReplyDelete
  12. tapi seyes'ah terhibur bangat dgn post tuh...
    pemilihan ayat yg manis2 buah, struktur bahasa yg digunakan lepak2 mat kutu, unsur keperlian yg nipis-nipis air limau (aku bebel byk sgt ke)
    mujur sempat baca.. ;)
    neway..truskan post2 yg mnarik ;p

    ReplyDelete
  13. ஐsHaLLotஐ™ >> haha..memang xde keseriusan kan..saje je nak menghibur tapi mmber aku pikir lain plak..
    ok2..insyallah.. =)

    ReplyDelete
  14. miSs s!v >> ku tau ko mmg cool babe.. =)

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus