Monday, November 30, 2009

gua dah kembali ®

kini aku kembali
awas korang semua!!!
hari ini dah start dah kelas
semester baru.azam baru.
tapi tak puas lagi cuti.
dapat cuti dalam 3 minggu.
tak puas nak melantak.tak puas nak bertv
blog pun selama cuti tak pernah nak update
aku merindui semua bloggers
tak sempat nak mengomen,beri idea aku yang bernas
aku akan start balik
mane yang ada cerita yang berkait dengan entry yang lepas
aku buat-buat paham je la
mane yang click-click tekan-tekan picit-picit nuffnang
terima kasih ye.nanti aku balas.
banyak yang kata nuff aku tidor
sebab aku tidor nuff pun tidor jugak
nak cerita apa yang aku buat masa cuti
tak perlu lah.banyak nak cerita.
tapi macam dah basi.
update benda yang fresh-fresh je.
nak cerita pasal semangat nak tengok 2012 pun dah basi.
tapi movie tu memang gempak walau tak logik.
tapi aku puas dapat tengok.

dekat ukm tak ramai orang.
budak yang ada program.budak yang tengah buat tesis.
budak final year kejut.budak 3rd year kejut.
sunyi suam-suam kuku.seram pun ada gak.
aras aku ada bape orang je.5 orang saje.
boleh plak tengah-tengah malam black out.
dah terbayang ju-on dah.
nyamuk pun bermaharajalela.
check in dah.nak kemas bilik plak.
sempat lagi kan nak wish
selamat hari raya aidiladha
maaf zahir & batin =)

sebelum kaki melangkah ---> aku tengah mencari call me tones (CMT) yang best.
minat lagu michael jackson.tapi yang mane.suggestion?

17 comments:

  1. selamat pulang..heh

    ukm bnyk antu

    ReplyDelete
  2. hantu pun takut nak lepak ukm..
    dorang cuak sesame dorang..haha..

    ReplyDelete
  3. kejap sesangat..haha..
    xpuas.xrasa.haha..

    ReplyDelete
  4. lagu nur kasih la buat caller ringtone :D

    ReplyDelete
  5. ayah dah guna..
    excited..beriya-iya suruh aku tukar cmt dia...
    xnk sama.nanti ayah aku kata tiru dia..haha =)

    ReplyDelete
  6. pehal awalnye korg dak kejut kna lik?

    *masih berguyang kaki di rumah.. lalalalalala~

    ReplyDelete
  7. intersem nanti kitorang nak LI.
    6 bulan.tu yg kena cepat lecture.. =)

    ReplyDelete
  8. huhu..cepatnya dah nk strt kelas..sure rs liat kn nk g klas?

    ReplyDelete
  9. memang liat.hari 1st je semangat..

    oke je k.yanie..asalkan belanje.. =)

    ReplyDelete
  10. exam abes awal.naik sem pun awal.kes special..

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus