Wednesday, November 11, 2009

wacha (bunyi ninja) ®

tengok wayang lagi.
kali ni dengan adik aku.
tengok dekat TGV KLCC.
5minit je dari rumah abang aku ke KLCC.

kali ni tengok cerita Ninja.
overall.best.action banyak.
fight-fight pun boleh tahan.
jalan cerita ringkas.mudah dipahami.
cuma agak keliru awal-awal.
takkan Ninjanya orang jahat.
hampir last-last minute baru Ninja yang sebenarnya muncul
sebelum masuk kena check umur dah atas 18 ke belum
aku dah baligh.dah 21 dah pun.
time tu ada jugak budak tak bawa IC.
tapi takde pun aksi-aksi yang 18SG.tak puas.
tak ramai yang tengok.dalam 30 orang.
lagipun citer ni dah kuar awal lagi.29 oktober.
heroin muka macam Stacy bah bah bah.
ada lagi satu cerita ninja.Ninja Assassin.
yang ni Rain yang berlakon.
tapi belum kuar lagi.rasanya dalam bulan ni jugak.
confirm.26 november ni kuar.

petang ni pukul 6 aku berangkat ke JB.
naik bas.sekali dengan Pak & Mak Anjang aku.
dorang dah ada kat KL dah 2 hari.
ada urusan sikit.tumpang jap rumah abang aku.
mak aku pesan suruh balik sekali dengan dorang.
syampoo pun dah abes da.
walau tak abes pun aku assume abes sebab kena balik juga.

ayah aku nak pegi Terengganu.
dengar citer nak pegi esok.
kalau aku sempat sampai bolehlah ikut sekali.
tapi maybe akan ditinggalkan lagi.
sebab dorang akan pegi time aku sampai.
tak tau la nape tiba-tiba cepat plak nak bertolak.
duduk rumah je la nampak gayanya.

sebelum kaki melangkah ---> kemungkinan takde bekalan internet di rumah.
abang gue mau guna broadband.

12 comments:

  1. Halamak! Abang nk guna broadband. Adik kena mengalah. Baiklah adik ni ... Bagus tu!

    ReplyDelete
  2. gua xtengok lagi!~
    dgr cite besh kan~
    hee~

    ReplyDelete
  3. movie marathon seyh..

    ak x tgk papadom lagi..
    haha..

    inikan pula ninja..

    ReplyDelete
  4. Ninja Assasin!!!
    yeah2!!ak aware pasal tu...
    Rain menjadi sgt2 tough sbb citer tu...wawawa~~

    maap~bias KOREA yea...ngehehehehe~~

    ReplyDelete
  5. this film is quite best..
    the hero is casey n Namiko is the heroin..the plot is simple but so complicated..full of action..

    ReplyDelete
  6. sampai hati dik...
    ko pi tgk wayang tak ajak kak yanie gebu nih.....

    =[

    ReplyDelete
  7. cerita ninja pulak..rajin betul kau tengok wayang....

    klik nuffnang ;)

    ReplyDelete
  8. aku sudah merdeka..exam sudah abes..dan aku akan buat muvi marathon gak..tp

    cd jela..hehe...

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus