Wednesday, November 04, 2009

merdeka time ®

ni bukan cerita tentang bunga api miss siv
gambar hanya untuk menenangkan hati beliau


hari ini diisytiharkan secara official
aku dah abes exam
alhamdulillah.yahoooooooooooooooooo!!!!
setelah bersengkang mata menghadap buku-buku
kini aku telah bebas dari penjajahan setengah semester
tiba-tiba rasa tidak tahu nak buat apa
time study week macam-macam nak buat

aku tak tahu nak balik rumah bila
nati kat rumah tak tahu nak buat apa
takkan nak menghadap tv 24 jam
tapi dapat makan banyak.maybe next week.
sebelum balik aku nak habiskan masa aku bersama kawan-kawan aku
nak tengok wayang.nak main futsal.
yang paling penting aku nak kacau member aku study.haha..
aku nak temankan dorang study.
nak kuar jalan-jalan duit dah pokai.
nak balik pun duit kena mintak ngan parents lagi
sebelum balik nak kerja dulu minggu ni
dapat juga duit nak ronggeng-ronggeng

pasal exam.benda dah lepas,biarkan lepas.
aku cuma redha dan tawakkal illallah.
doa-doa lecturer salah tanda bagi markah banyak.
ada yang senang ada juga yang susah.
ada yang kuar sejibik past year.
ada yang tak pernah aku tengok pun ada.
semoga pointer aku naik la semester ni.

sebelum kaki melangkah ---> amalina hamsan.aku tak sure lagi dapat join event 2012 ke tak.pape hal aku mesej.tapi teringin nak jumpa bloggers yang lain.korang nak jumpa aku ke?? =)

18 comments:

  1. Tahniah coz da bis exam!!!! a.shidi esk br nak start 1st paper.. huhh letih da neh.. badan da sengal2 kude.. tunggu mse nak tdo terus je.. hoho..

    ReplyDelete
  2. haha..bru nak start.best la jugak kan.study lame.mesti dpt score.
    lgpn 2 paper je kan..
    nak terus tdo tu lambat lagi.do2 LA BYK2.. :P

    ReplyDelete
  3. aci xde la.
    dia kat india..haha..
    semoga berbahagia ye sha.. ;P

    ReplyDelete
  4. bongek!
    tak perlu kut tulis pasal bunga api n full name aku.
    hahaa
    jum la epul!!
    aku nak jugak pakse ko!!

    ReplyDelete
  5. hahaha..
    promote blog ko..haha..
    ajak la aku sampai aku ternoda untuk pegi..huhu..klu ada org belanja lgi best!!confirm aku akan g.. =)

    ReplyDelete
  6. CEMBURU!!!!!!

    ade lagi paper..
    tak habes2 seyh..

    jap2..
    korg plan ape ni??
    tak citer seyh..


    *lari jauh2*

    ReplyDelete
  7. sabar ye..
    sabar itu penting..

    miss siv planning tengok movie 2012 dekat mid valley..next week.. ;p
    mau ikut??

    ReplyDelete
  8. sumpah sgt jeles okeh!

    ada 2 paper to go.. 1 major, 1 PB.. haihhlaaaa~

    walopon azab paper deret2,, tp sonok ahhh habeh awal.. tahniah2~~

    btw,, sila bertindak sopan dgn tidak membuat aktiviti diluar kawal selepas exam okehhh :)

    ReplyDelete
  9. memang azab sgt2 masa deret2 tu..

    sekarang masa utk membalas dendam plak.siap la sape yg xabes exam lagi.. huhu..;p

    ReplyDelete
  10. ehehe... pasnih enjoy sakan la ek?

    =)

    ReplyDelete
  11. tengah enjoy la ni..
    hahaha..
    gumbira gumbira.. ;p

    ReplyDelete
  12. whoa...bestnye dh hbs exm... ak ad 3 paper lg, 12hb bru hbs..sedeynye.. org len dh blik kg dh....

    ReplyDelete
  13. banyak lagi tu 3 paper..
    xpe2..aku temankan ye..
    aku blk kg lmbt lagi.next week..
    huhu..

    ReplyDelete
  14. owh, sgt jeles!!!

    slmt bersuke ria

    ReplyDelete
  15. hahaha..
    jeles jgn sikit2..
    jeles la banyak2..
    terlebih bersuka ria ni..
    da overdose dah.. =D

    ReplyDelete
  16. ooo...trun jb arr...

    jauh kot nak g kl..
    pergh~

    ReplyDelete
  17. nanti aku balik jb kita jumpa ea..
    rmi yg dok kl..tu yg dorang buat kat midvalley.. ;p

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus