Thursday, November 05, 2009

mati hidup semula ®

aaaaachoooommm!!!dah berjuta kali dah aku bersin hari ni.
yang ni dah masuk yang ke 1000001 kali.


hari ni motor aku kembali pulih.dah sihat walafiat.
dah beberapa hari tersadai di pinggir tebing
malas nak pikir time exam.malas nak semakkan otak
biar la dia duduk berehat di bawah pokok
lagipun sebelum ni memang motor ni selalu buat hal
susah nak start.abang aku dah modified.
carburetor dah tukar.standard la orang johor.
motor kalau boleh nak bikin sendiri.
hari tu aku dah malas nak hantar kedai
asyik-asyik muka aku je yang hantar motor.
time aku hantar dia dah tau dah rosak apa.
aku pomen sendiri.check mana yang rosak.
berjaya jugak hidupkan.dah macam tukang pomen dah.
hari ini kena rm25.tapi dapat kurang.kena bayar rm20.
kalau nak tukar carburetor yang baru kena rm15o.
mana la aku ada duit banyak tu hujung-hujung sem ni.
wahai egoku.lepas ni jangalah buat hal lagi.
sampai ayah aku cakap "tolak je motor tu ke longkang"
ai..beli motor tu pakai duit sape.
ayah aku pun tension dengar motor ni buat hal memanjang
selalu aku report kat abang aku je la.
kalau ada rezeki dia yang hulur duit untuk pomen.
sape suruh modified sesuka hati.kan dah susah.

untuk akakmanje84.
selamat berkenalan ye.
ada picture-picture yang sexy-sexy?.
boleh la send dekat email ye.
janglah comment sampai aku ni ternoda.
kalau dah ternoda susah nak kawal. =)

sebelum kaki melangkah ---> wahai jiran sebelah.silalah buang sampah.dah bertimbun dah sampah kat belakang.hidung aku yang tersumbat pun dapat bau.

27 comments:

  1. pergilah bekenalan. tolonglah buangkan :p

    ReplyDelete
  2. aku ok je berkenalan.
    sampah kt bilik aku pn x terbuang.. ;p

    ReplyDelete
  3. org modified bg power... korang bg loyo

    ReplyDelete
  4. power la tu..
    cuma kurang umph je..
    loyo ke poyo..
    standard r poyo2 ni.. ;p

    ReplyDelete
  5. PROMOSI MUSLIM TOUR
    “Maghi Pakat Gi Jale”
    Tel: 609-747 9999

    TIANJIN-BEIJING
    6DAYS 5NIGHT
    HARGA DARI RM340

    ReplyDelete
  6. boleh plak ye promosi di sini..
    tunggu aku kawen dulu la ye..
    nak honeymoon t aku roger ;p

    ReplyDelete
  7. wah2.. sian die ye..
    ha.. sempat buat pesanan kat jiran lak tu. tu pon kalau dia bace blog ni

    ReplyDelete
  8. kantoi plak nnti kita hanimun kat beijing ye? hahahahhaha ;p

    dey,, senaseb lah kita.. aktiviti merabakkan poket disbbkan tunggangan besi kita itu ye.. huuuu.. hnya mampu menangis tak berlagu..

    ReplyDelete
  9. elia ---> harap-harap dia baca.haha.
    member baik aku sebenarnya.bukan org lain pun.saje je.. ;p

    milla ---> beijing??mane2 pun boleh..
    hanya mampu kol parents je bila duit kekeringan.. ;p

    ReplyDelete
  10. ++ bila mau angkat kak yanie naik motor kamoo? hehehhe ++

    ReplyDelete
  11. sudi ke kak yanie naek ngan saya..
    kita round2 putrajaya ye.. ;p

    ReplyDelete
  12. tikus baiki labu ke labu baiki tikus. ekekeee...

    ReplyDelete
  13. .berkenalan ke berkekalan? ;p

    .uit, i pun ade yamaha ego!
    .kaler merah ;)

    ReplyDelete
  14. berkekalan pun boleh gak..

    same2..aku pun kaler merah gak..
    jon race!! ;p

    ReplyDelete
  15. hehhe
    kang aweks2 kamoo marah lak

    kekkekek.....

    selamat berhujung minggu dik

    ReplyDelete
  16. xde la kak yanie..
    xde awek pun..single mingle ni..
    scandal ramai la..
    kantoi la plak..

    joe --> nak passing apa?gambar sexy2 ke..haha..kat oversea kan banyak..hahaha..

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan...
    kenapa tak convert je moto tu jadi sportcar.. hehehe

    ReplyDelete
  18. klu dah boleh tukar,dah lame aku tukar. ;p

    ReplyDelete
  19. siapakah orang tuh? dia buat apakah yang akakmanje tuh??

    (tuh lg interested nk tahu haha)

    ReplyDelete
  20. xde apa ngan akakmanja tu..
    tiba-tiba dia muncul di blog aku..
    xde link xde pe..
    ayat mengedix je semua..
    aku layan kan je la..
    aku rasa mmber2 aku jugak yg menyamar..saje je nak kenakan aku ;p

    ReplyDelete
  21. oiii
    tukar la motor lain
    mr red aku pon da xde.
    menjande motor ko kan.
    hahaha

    ReplyDelete
  22. green ---> abg aku sudah berkahwen.dah ada dah pun..

    amal ---> xpe la.biarlah dia menjanda.janda hot.ada je duda yg tckle.tp xberkenan.. =)

    ReplyDelete
  23. xpe..aku masih single n available.. ;p

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus