Saturday, September 12, 2009

sedih & gembira dengan soda ®

program berbuka bersama course-mate
budak2 engineering manufacturing
aku ngan da'os yang organize
aku sebenarnya malas nak jadi organizer ni
tapi dengan kesungguhan yang aku ada, aku merelakan diri
lagipun kitorang just 15 orang je budak2 melayu dalam kelas (7L 8P)
semua datang.tapi ada watak pembantu.takpe.janji bayar.
The Nim's Little Island
dekat Sg. Ramal Kajang
tempatnya takde la besar sangat pun.
boleh menampung dalam 60 orang dalam satu masa
nak meredah tempat tu anda semua kena melalui 18 bonggol
jarak antara bonggol dalam 40 meter

kami order lauk-pauk yang biasa diorder
siakap 3 rasa,kailan,sotong/udang goreng tepung,
telur bistik,tomyam campur

tapi yang special kat sini
ada tomyam kelapa muda.tomyam letak dalam kelapa.
dapat free tempe goreng
tuan kedai nak amek hati,
sebab makanan kitorang lambat giler babi sampai.

kesian plak aku tengok member2 menunggu macam bulan tak jatuh2..
services tak bagus.tak mesra pelanggan.
cuba senyum sikit even penat.

aku pun pernah merasa keje macam ni gak.
tak payah la mintak muka nak kena tonyoh ngan kurma..
nasib baik ada pengubat duka
air soda gembira!!
ada lagi..air soda sedih & air soda muda..
pelik betul nama air2 dia.tapi biasa je sebenarnya.
air sirap + air soda + cincau = air soda sedih
air sirap bandung + air soda = air soda gembira
air soda muda aku tak tau macam mana.sebab aku tak dapat rasa.
tapi yang aku nampak color dia warna hijau.tu yang nampak muda.
belanjawan lebih kurang rm220.00
guna duit sendiri lagi.takde orang belanja.pokai2..

satu lagi nak mintak maaf kat budak2 mechanical.
bukan tak nak ajak korang tapi 15 bagi aku pun dah cukup ramai.
kalau nak buat event besar2 bolehlah.tu pun kena planning awal.
jangan kecik hati ye.nanti kita buat tutorial same2 aka meniru..

pesanan mak mertua ---> air yang dicincang tak akan putus

download gambar2 here

32 comments:

  1. wei bro..
    hebat mne tomyam kelapa muda nie???
    gua nk rasa la..

    ReplyDelete
  2. bila nak buka bloggers kajai neh? hehehehe ;p

    ReplyDelete
  3. amboi...sonok ek buka ramai2...
    apsal tak ajak akak?? hehhehe
    ni puasa penuh tak ni??
    hehee...

    ReplyDelete
  4. bestnyer..
    buka ramai2
    dah lama dah tak buat gathering cam gitu

    uniknye nama air tu!
    so, kalo rse sedih kne minum soda sedih ker?? hahhaha

    ReplyDelete
  5. TM ---> xde la hebat sangat.rasa tomyam gak la.ada rasa sikit kelapa..
    tu je..bolehlah layan..

    milla ---> macam kita 2 je..huhu..

    ReplyDelete
  6. k.dalia --->kalau akak 1 course ngan sy boleh gak..alhamdulillah kak penuh puasa..yahoo..gaya macam nak bg duit raya je.. ;p

    p.pie ---> ni bdk satu kelas.bila2 je bleh gather.. ;p

    klu rasa sedih kena minum yg gembira..klu rasa tua minum yg muda..haha. ;p

    ReplyDelete
  7. ooo..
    nmpak zulfadli=kwn stu matrik
    hana=ex rumate amin
    ekeke, even xtny, ingin juga ku bgtaw:p

    ReplyDelete
  8. ooo..
    nmpak zulfadli=kwn stu matrik
    hana=ex rumate amin
    ekeke, even xtny, ingin juga ku bgtaw:p

    ReplyDelete
  9. ooo..mmg xtny pun..
    xpe..lagi kenal spe lagi??
    btau je spae yg ko knl..hahaha
    aku??? ;p

    ReplyDelete
  10. best2 bkk ramai2..tp ki0tg susah sgt nk j0in dak lki...

    belagak...mentang la min0rity..muahaha

    ReplyDelete
  11. ktrg layan je..
    1 kepala 1 malaysia..
    haha..

    ReplyDelete
  12. bukan MFI.tapi UKM. "mengilham harapan mencipta masa depan" ..
    ;p

    ReplyDelete
  13. buy ativan xanax vs ativan addiction - withdrawal of ativan

    ReplyDelete
  14. buy generic ambien online ambien and hiv medication - ambien online legal

    ReplyDelete
  15. ativan online generic name for ativan - ativan dosage canine

    ReplyDelete
  16. buy zolpidem zolpidem er withdrawal - zolpidem tartrate ysp 173

    ReplyDelete
  17. buy ativan ativan generic price - ativan addiction and withdrawal

    ReplyDelete
  18. xanax depression does generic xanax pill look like - buy xanax uk no prescription

    ReplyDelete
  19. generic ativan who uses ativan - + ativan withdrawal + exercise

    ReplyDelete
  20. valium diazepam diazepam dose in adults - diazepam drug interactions

    ReplyDelete
  21. generic ativan online buy lorazepam online uk - lorazepam ativan uses

    ReplyDelete
  22. buy ambien online will ambien cr generic - buy ambien online fast shipping

    ReplyDelete
  23. soma sale somanabolic muscle maximizer australia - soma medication dosage

    ReplyDelete
  24. ambien for sale no prescription generic ambien overnight delivery - generic ambien at costco

    ReplyDelete
  25. cheap soma carisoprodol potentiator - can carisoprodol kill you

    ReplyDelete
  26. buy ambien picture generic ambien 10 mg - ambien jokes

    ReplyDelete
  27. buy soma online no prescription soma drug test information - can you overdose carisoprodol

    ReplyDelete
  28. buy ambien no prescription high on ambien - ambien cr kinetics

    ReplyDelete
  29. soma buy soma drug definition - order soma online overnight delivery

    ReplyDelete
  30. no prescription:valium buy valium edinburgh - valium for depression treatment

    ReplyDelete
  31. diazepam drug valium 5 price - valium vs xanax which is better

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus