Saturday, October 17, 2009

kasih nur tertinggal ®

aku kembali kerana masih mencari yang hakiki
sinar pasti janji suci yang abadi
nur nur ya nur kasih.nur ya nur kasih
nur nur kasih.nur kasih....


aku rasa ramai gila pengikut setia drama ni
tak kira usia.baik lelaki mahupun perempuan.
aku dah mula terpengaruh.
orang sekeliling aku asyik cakap citer pasal drama ni je
sekarang aku dah layan.baru episode 05.
banyak lagi episode.dah download da semua episode.
aku nak marathon.time study week jugak.
hari-hari biasa tak nak tengok.student.busy.klise..
tak boleh juga study 24/7.pressure.
nilah salah satu caranya.lagipun aku bukan kaki study.
sem lepas layan heroes.

penangan nur kasih.
member kepada member aku lelaki.tengok samapi menangis.
aku tengok pun dah berair mata.
tercalar ego aku sebagai lelaki maskulin.
touching.bab-bab parents memang aku tak boleh tahan.
nasib baik tengok sorang-sorang.takde yang nampak.
lepas ni mesti ada parents yang namakan anak dorang nur amina, aidil
dekat FB pun ada quiz pasal drama ni.
watak mana yang sesuai dengan diri anda.
aku nak tengok cerita ni sebab ada Umi Nazeera.
walau dalam citer ni dia gedik tapi still cute. =)

petang tadi lepas catering.job sambilan.
buka FB terkejut dengan satu news.
adik member baik aku meninggal dunia.
ezwan jalil.adik dia humairah jalil.
meninggal dunia disebabkan semput.
sedekahkan alfatihah untuk roh almarhumah
semoga ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman.amiiiin..

pesanan mak mertua ---> When I'm hungry, I eat. When I'm thirsty, I drink. When I feel like saying something, I say it.

19 comments:

  1. laki tengok pun sampai nangis??

    ReplyDelete
  2. haha..
    hati banyak jenis..
    ntah la..maybe dia terasa something..
    who knows.. ;p

    ReplyDelete
  3. haha.. sarah desperate!!! memang layan r cite neh.. tak bley miss.. klo tak mesti ketinggalan.. haha.. tp ngah stress neh epsd 20 tak tgk lg.. tenet slow mcm komuter!!.. haha..

    eheh.. ko kije sambilan??
    emm cukup bulan dpt gaji. duit gaji blnje a.shidi.. ulang ayat neh sblm tido.. huhu^_^

    ReplyDelete
  4. katering tak ajak!
    weh..
    bosan kut citer nih.
    aku tak pena tgk.
    =P

    ReplyDelete
  5. nangis tak semstinye sedey kan??
    :)

    ReplyDelete
  6. a.syidi ---> tv3 xlaju ke???
    ok je tengok..on9 la pagi2 buta..2-3 pagi..

    keje sabtu ahad je..klu malas keje stu hari je..ckup la dpt tok sara 1minggu.. ;p

    ReplyDelete
  7. amal ---> ni catering bukan under aku..aku ikut je..klu ko jiwang ko mesti layan citer tu ;p

    k.dalia ---> betul.nangis gelak sampai pecah perut bila tengok spontan.. ;p

    ReplyDelete
  8. lu hati tisu beb..br tgk cerita dh nanges..heh

    gua br sekali tgk cite nur kasih..amina tu hotttttt

    ReplyDelete
  9. gua teringat kat parents gua..
    gua bukan la anak yg baik sangat..
    terasa babe apa yang dorang lalui..
    bukan senang parents kita nak besarkan kita.dorang nak yg terbaik utk kita pada masa depan.. ;p
    amina hot tiz zaqyah lagi hot!!

    ReplyDelete
  10. aku dah malas donwload2 ni
    tp aku mengharapkan sesiapa yg sudi menghulur
    hehe

    ReplyDelete
  11. klu lu dok sebelah bilik gua boleh gua pass-pass.. ;p

    ReplyDelete
  12. cayala!!..
    layan gak cte nih~~..hee..
    baru episod 17..
    tenet slow gak~

    ReplyDelete
  13. ko pun layan citer ni gak..
    bagus2..jiwang jugak ko ni ea..hahaha..
    nak laju dok la kajai. ;p

    ReplyDelete
  14. boleh la..sama gak apa yang saya buat..haha..

    can u help me??

    ReplyDelete
  15. yes dear..apa dia..
    aku akan tolong apa yang termampu.. ;p

    ReplyDelete
  16. Nur Kasih~~best!tpi ak slalu xsempat tgk...pastu mls nk donlod2...
    *aura lagu2 korea lgi mengancam..hehehe*

    hmmmm...terkezut jgk ak semalam..bce wall Syukor...semoga roh Humairah di cucuri rahmat hendaknya...aminn

    ReplyDelete
  17. a ko ni..xabes2 ngn korea ko..
    hahaha..tp awek2 korea cute2 kan..

    amin..semoga dicucuri rahmat..

    ReplyDelete
  18. cari dwet lebeh ker???
    bagus2..

    tgk sampai habes okay cter tuh
    mmg best.. jadikan pengajaran

    ReplyDelete
  19. aah..duit blnje..biasa la student.duit bukan sentiasa cukup..
    ada je bnda nk membeli..

    ok..segala pengajaran akan aku teladani.. ;p

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus