Friday, October 09, 2009

century ®

seperti yang dijanjikan
inilah award yang aku nak bagi
kepada follower aku yang ke-100
congratulation buat azmila azman
semoga award ni serba sedikit dapat mengubati hatimu yang luka
be strong ye milla!!!
award aku create awal dah
masa aku dah ada 99 followers
nak menunggu yang ke-100 pun lama gak la
tapi takde la lama sangat
aku biarkan je
sementara menunggu orang yang ke-100 ni
aku tak jadi follower blog lain
kalau aku jadi follow mesti orang tu follow balik
so aku biarkan saje
lepas ni boleh sambung mengfollow blog-blog yang lain

kepada 99orang yang dah follow sebelum ni
jangan kecik hati
idea ni terlintas pun sebab saje-saje
nampak la semangat kebloggan
thanks kepada semua followers
lepas ni aku menanti yang ke-150

pesanan mak mertua --> Friendship is like a violin; the music may stop now and then, but the strings will last forever

11 comments:

  1. erm..der award eh.nak remove balik jd ur follower la.then tuggu till dh dkt 150 followers..bleh??haha

    ReplyDelete
  2. tak kecil hati pun...
    kecil jantung dan perut je...
    hehe...
    tahniah..
    =)

    ReplyDelete
  3. leena  boleh je..xkesah pun wlu mcm mne cara pun..hehe..ok2..same2..

    ReplyDelete
  4. orkid ---> jgn kecik jantung.kang mcm mne nk mkn ulam jantung..haha.. ;p

    ReplyDelete
  5. hooOOo...

    ada awan hujan2 tu simbol mcm simbol kesedihan duka lara millalara je.. gegegegegege~

    btw,, thanx very da muchie2 inchik eful.. ai loike amat2!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. milla --> yang tu simbolik.tp masa buat xtau plak keadaan milla mcm tu.secara tak sengaja tu.kebetulan.
    hehe..

    same2..

    ReplyDelete
  7. b0leh x kal0 nk st0p foll0w bl0g ni..
    then jdik yg ke seribu plk...ha3

    ReplyDelete
  8. berjanggut la nak menunggu yang ke 1000..klu sha sanggup sy xkesah.. hahaha.. ;p

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus