Thursday, May 07, 2009

badge from floera..tq..

1.Copy badge "2008 Cute's 3longger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda
2.Link/ ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

floera rashidah bg ak award @ badge ni..skrg ni 2008 ke 2009..kuno da badge ni..
tq byk2..xclear badge ni..kcik sgt..ikhlas ke x ni..haha..anyway tq..
macam mne ek gadis yg bg badge kt ak..

1st die sarawakian
2nd dlu & sekarang die join pesta konvo..sekarang exec sukan
3rd tgn die kuat (pernah masuk gusti lengan)
4th men taekwondo wakil UKM
5th macam garang je orangya????

3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award sterusnya (anda di-tag)---->buat lagi ke??.. wat je la kan..bkn sama pun slalu..

1. dilahirkan di johor & dibesarkan di johor gak
2. sekarang umur aku 20 belum masuk 21..3 bln lbih je lgi..
3. xpernah beli hp sendiri..semua tukar n mintak je..
4. teringin menjadi seperti Rafael Nadal
5. suka jalan sorg..klu jalan rmi2 bila xde nk beli pape..
6. susah nk bercerita masalah kat org lain..
7. suka tengok The Amazing Race
8. suka kacau org..gurauan mengeratkan silturrahim..
9. tgh pening nak mengemas barang2 nk clearkan bili..byk gler brg2 aku!!
10. semalam BBQ ngan coursem3 ak..adalah dlm 30 lbih..enjoy!!!

Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda
1. amal
2. epen
3. hayati sukor
4. milla
5. nabila (bie)
6. marina jalani

Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di-tag sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda" Terima kasih!

4 comments:

  1. fuyoh~~
    aku yg 1st!!
    akan di buat dgn bersemangat!!!
    mucho gracias mi amor~~
    kui3

    ReplyDelete
  2. semangat jawab exam 2 yg penting..huhu..

    ReplyDelete

Comments

comments powered by Disqus